Taaleri Bio Fund I / Taaleri Sijoitus

www.taaleribioteollisuus.com

Taaleri Bioteollisuus kehittää ja rakentaa teollisen mittakaavan tuotantolaitoksia, jotka mahdollistavat Bio- ja kiertotalouden globaalin kasvun ja relevanttien uusien teknologioiden nopeamman pääsyn markkinoille.

Taaleri Bioteollisuus on suomalainen bioteollisuuden kehittäjä ja salkunhoitaja, joka kehittää ensimmäistä rahastoaan. Taaleri Bioteollisuuden investointistrategia fokusoituu yhtiöihin, joiden toiminta tähtää neitseellisten ja fossiilisten raaka-aineiden vähentämiseen hyödykkeiden ja uusiutuvan energian teollisessa tuotannossa. Taaleri Bioteollisuudessa työskentelee teknisesti orientoitunut ja kyvykäs investointitiimi. Taaleri Bioteollisuus on yksi ensimmäisiä suomalaisia pääomasijoitusyhtiöitä, joka fokusoituu puhtaasti teollisen mittakaavan bio- ja kiertotalouslaitoksiin.
Taaleri Bioteollisuus on osa Taaleri-konsernia, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konsernilla on hallinnoitavia varoja 1,7 miljardia euroa.

Rahoituslähdetietokannan tietosisällöstä vastaavat organisaatiot itse.

Lähetä päivityspyyntö
  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, Max. tiedoston koko: 12 MB.
    Lisää kuva

< Takaisin rahoitushakemiston etusivulle