Biotalouden tapahtumakalenteri

Ilmoita biotalousaiheinen tapahtumasi tapahtumakalenteriin toimitus@biotalous.fi.


2018

ELOKUU

16.-18.8. Lepaa 2018, Hattula

Lepaa 2018 -näyttelyssä kohtaavat puutarha- ja viheralan kaikki sektorit kiinteistönhoidon ja maanrakennuksen ammattilaiset.

25.8. Suomen luonnon päivä, koko Suomi

Luomutilat kautta maan avaavat ovensa jälleen Suomen luonnon päivänä. Lisäksi voit tutustua vaelluskalakantojen elvyttämiseen virtavesien äärellä eripuolilla Suomea. Tapahtuman tarkoituksena on iloita Suomen luonnosta ja luonnon tuomasta hyvinvoinnista.

28.8. Terveyttä ja hyvinvointia metsistä – livenä vai diginä?, Helsinki

Metsissä liikkumisella ja harrastamisella on tutkitusti monia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin. Metsien hyödyntäminen virkistymiseen on silti monille etäinen asia. Miten virkistymistä metsissä voidaan edistää? Voiko digitaalisuus houkuttaa tutustumaan ja virkistymään metsiin? Tervetuloa keskustelemaan aiheesta PEFC Suomen ja Suomen Ladun seminaariin.

29.8. Lign­o­Bi­otech 2018, Helsinki

LignoBiotech V Symposium is the stage for representing the recent advances and novel approaches in biotechnology and related sciences on lignocelluloses, plant biomasses, and bioconversions, including fundamental and applied aspects.

30.8. – 1.9. FinnMETKO 2018, Jämsä

FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely.

SYYSKUU

1.-3.9. Sauce Forum, Helsinki

Ruoka-alan Slushiksi kutsuttu kansainvälinen ruoka- ja ravintola-alan huippuseminaari on tarkoitettu alan ammattilaisille ja intohimoisille harrastajille.

10.-11.9. Arctic Resilience Forum, Rovaniemi

The aim of the first Arctic Resilience Forum is to form a better understanding of the opportunities for cooperation connected to the resilience of the Artic and to showcase and learn from concrete best practices in the region.

11. – 13.9. World Circular BioEconomy Forum, Kuusamo

WCBEF will bring together major think tanks, regulators and operators. WCBEF seeks to inspire public and private sector bioeconomy stakeholders to explore innovative ways of harnessing the unique bio-resources of Europe’s northern region in pursuit of a sustainable and economically meaningful northern bioeconomy.

19.-20.9. FRUSH, Forssa

Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma on paketti päivänpolttavia puheenvuoroja, toiminnallisia työpajoja sekä tietysti pitsausta. Tapahtuman tavoitteena on kiihdyttää kasvu- ja startup-yritysten kehitystä sekä ideoida ja edistää uutta kiertotalouden toimintaa.

29.9. Parempi puutuote – Better Wood Products -seminaari, Lahti

Luonnonvarakeskuksen (Luke), Suomen metsäkeskuksen ja EU Maaseuturahaston seminaari esittelee käytössä olevia toimintamalleja Keski-Euroopasta ja keskustelee tämän pohjalta, minkälaiselle täydennyskoulutukselle yrityksissä olisi eniten tarvetta.

LOKAKUU

9. – 11.10. The Arctic Biodiversity Congress 2018, Rovaniemi

Kongressi tuo yhteen tutkijat, poliitikot ja virkamiehet, arktiset alkuperäiskansat, perinteisen ja paikallisen tiedon haltijat, teollisuuden ja järjestöjen edustajat ja muut arktisesta luonnosta kiinnostuneet ihmiset keskustelemaan ja edistämään arktisen luonnon suojelua ja kestävää käyttöä.

10.10.  Metsäbiopäivä, Kajaani

Päivä Kainuun metsäbiotalouden ja uusiutuvan energian haasteiden parissa. Päivässä metsäbiotalouden ajankohtaisia puheenvuoroja ja omat teematapahtumat: työvoiman saatavuus, rakennusten energiatehokkuus, viennin edistäminen ja metsäekosysteemipalveluiden kehittäminen.

10. – 11.10. Forest&Photonics 2018, Koli

Forest&Photonics gathers together top photonics and bio-economy experts and brings together businesses, academia, developers and specialists. New technology solutions, opportunities and challenges for forestry are presented in following categories: Drones & Big Data, Robotics & Automation and Photonics Technologies for Biorefineries.

10. – 12.10. FinnBuild – Kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut, Helsinki

FinnBuild Wood teema-alueella esillä puualan ammattilaiset ja yritykset, alan tuotteet, palvelut ja viimeisimmät trendit puurakentamisesta.

23. – 25.10. Nordic Wood Biorefinery Conference, Helsinki

Welcome to the 8th NWBC on 23-25 October, 2018! The conference program is now available and registration open.

30.-31.10. Green Care -päivät 2018, Vuokatti

Valtakunnalliset Green Care -päivät tarjoavat foorumin luontoperustaisen toiminnan tutkimus- ja kehittämistiedon esittämiselle, esimerkkien ja hyvien käytäntöjen jakamiselle, yhteisille keskusteluille ja verkostoitumiselle

MARRASKUU

2.11. Puupäivä 2018, Helsinki

JOULUKUU