Biotalous.fi-verkkosivuston saavutettavuusseloste

Tämä 4.8.2020 laadittu saavutettavuusseloste koskee palvelua www.biotalous.fi.

Biotalous.fi-verkkosivuston omistaa työ- ja elinkeinoministeriö. Vuonna 2020 TEM tuottaa palvelua yhdessä maa- ja metsätalousministeriön ja Tapio Oy:n kanssa.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio Wunder. Wunder suoritti biotalous.fi-sivuston saavutettavuusarvioinnin 30.3.-8.4.2020 ja laati ehdotuksen korjaustoimenpiteistä. Tavoitteena oli A- ja AA-tasoinen verkkopalvelu. Arvio käsitti koko sen hetkisen sivuston ja arviota muokattiin ensimmäisten korjaustoimien jälkeen 15.5.2020.

Arvioinnin pohjalta sivustossa havaitut puutteet on tunnistettu ja korjattu vastaamaan saavutettavuusvaatimuksia. Verkkosivuston päivitetty versio on julkaistu 26.8.2020.

Saavutettavuuden tila on korjaustoimet tehneiden Heku-ryhmä/Barabran ja Tapio Oy:n itsearvio.

Verkkopalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää kriittiset A- & AA-vaatimukset. Poikkeama: Useat sivustolta löytyvät pdf-muotoiset dokumentit, kuten diaesitykset, eivät ole kokonaan saavutettavia. Ota yhteyttä, jos tarvitset tukea.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Ilmoita puutteesta sähköpostitse: toimitus(at)biotalous.fi tai puhelimitse: Tarja Ollas, Tapio Oy, puh. 040 8356473.

Lupaamme vastata sinulle mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille, eli sivuston ylläpitäjälle. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään: saavutettavuusvaatimukset.fi/oikeutesi.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Saavutettavuus on tärkeä osa yhteiskunnallista tasa-arvoa. Biotalous.fi-sivuston parantamisehdotuksista pyydämme kertomaan verkkosivuston päätoimittajalle: Tarja Ollas, puhelin 040 8356473 ja sähköposti tarja.ollas(at)tapio.fi tai toimitus(at)biotalous.fi.