Finnpartnership

www.finnpartnership.fi

Finnfundin hallinnoima ja ulkoministeriön rahoittama liikekumppanuusohjelma Finnpartnership tarjoaa rahallista tukea kehittyville markkinoille suuntaavien, pitkäaikaiseen liiketoimintaan tähtäävien hankkeiden suunnittelu-, koulutus- ja pilotointivaiheisiin. Matchmaking-palvelun kautta suomalaiset ja kehitysmaayritykset voivat löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Finnpartnershipin puoleen voi kääntyä kehitysmaihin suuntautuvaan liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille liikekumppanuustukea ja laaja-alaisia neuvontapalveluita. Finnpartnershipin tarjoamat palvelut ovat ilmaisia.

Finnpartnershipin tarjoamat palvelut ovat:

  • liikekumppanuustuki – rahallista tukea hankkeen alkuvaiheen selvityksiin, henkilökunnan koulutukseen sekä pilotointiin. Kansalaisjärjestöt ja oppilaitokset voivat saada tukea yrityshankkeiden tukitoimintoihin.
  • liikekumppanuuksien identifiointi (Matchmaking-palvelu) – kehitysmaiden toimijoille, jotka kaipaavat apua liikekumppanin löytämiseksi ja suomalaisyrityksille, jotka haluavat ottaa yhteyttä kehitysmaatoimijoihin. Kaikkien palveluun rekisteröityneiden kehitysmaatoimijoiden tiedot löytyvät sivuiltamme Matchmaking-tietokannasta.
  • hakemustyöpajat – työpajoissa opitaan arvioimaan oman projektin soveltuvuus Finnpartnership-rahoitukseen sekä tekemään hakemus. Hakemustyöpajoja järjestetään kuukausittain Helsingissä.

Palvelut on tarkoitettu kaikkien eri alojen toimijoille, jotka suunnittelevat tai kehittävät liiketoimintaa kehitysmaissa.

Rahoituslähdetietokannan tietosisällöstä vastaavat organisaatiot itse.

Lähetä päivityspyyntö
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, png.
    Lisää kuva

< Takaisin rahoitushakemiston etusivulle