Biotaloustreffit jatkuvat – maakuntakierros alkoi syyskuussa!

Uutinen - Julkaistu 11.9.2015

KUTSU Biotaloustreffeille – Biotalouden pöhinästä bisnestä!

Biotalous on suuri mahdollisuus yrityksille ja Suomelle. Biotalous toteutuu, kun toimialat, yritykset ja arvoverkot yhdistyvät. Uuden liiketoiminnan, pilotointien ja innovaatioiden vauhdittamiseksi järjestämme eri toimialojen yrityksiä yhdistävät Biotaloustreffit.

Viime syksynä Helsingistä startannut, hyvän palautteen osallistujilta saanut Biotaloustreffit etenee nyt muille paikkakunnille alla olevan aikataulun mukaisesti. Tule vaikuttamaan, ideoimaan ja verkottumaan iltapäiväsessioon klo 14.30 alkaen. Varaa aika kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on maksuton.

Biotaloustreffit -kiertue käynnistyi Kemistä ja etenee seuraaville paikkakunnille syksyn 2015 aikana:

Kemi             1.9. Ohjelma
Turku            15.9. klo 14 alkaen, Ohjelma (pdf)
Joensuu       24.9.  Ohjelma (pdf)
Seinäjoki      1.10. Ohjelma (pdf)
Jyväskylä     5.10. Ohjelma (pdf)

Tilaisuuksien painopiste on ryhmäkeskusteluissa. Treffitunnelmaan voi halutessaan virittäytyä jo etukäteen pohtimalla yhtä tai useampaa keskustelujen kolmesta teemasta:

1.  Millaisia kumppanuuksia, toimijoita tai osaajia etsitte verkostoonne?

2.  Miten bio- ja kiertotalouteen liittyvää raaka-aineen ja teknologioiden käyttöä voisi tehostaa ja kehittää? Esimerkiksi
i) millaisia sivuvirtoja yrityksenne voisi tarjota muiden yritysten jalostettavaksi tai olisi kiinnostunut itse jalostamaan ja ii) millaisia teknologioita kehitätte/ markkinoitte tai tarvitsisitte ?

3.  Millä keinoin voisimme vauhdittaa bio- ja kiertotalouden innovaatioiden kehittämistä ja kaupallistamista?

Yhteistyössä:

Paikalliset biotaloustoimijat, Elintarviketeollisuusliitto ry, Kemianteollisuus ry, Metsäteollisuus ry, Teknologiateollisuus ry, Suomen Bioteollisuus ry, Energiateollisuus ry, Maa- ja metsätalousministeriö, Työ- ja elinkeinoministeriö, VTT ja Tekes.

Lisätiedot: maija.pohjakallio@kemianteollisuus.fi, anu.kaukovirta-norja@vtt.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU TREFFEILLE

 

18.5.2015, päivitetty 2.10.2015


Aihetunnisteet: tapahtuma