Business Finland: Haastekilpailu 2024 Veturit ja haastajayritykset, haku avoinna 2.4.-5.9.2024

Uutinen - Julkaistu 5.4.2024

Business Finland on käynnistänyt uuden veturi- ja haastajayritysten haastekilpailukierroksen.

Tavoitteena on saada yritykset lisäämään huomattavasti tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaansa Suomessa sekä luomaan uusia työpaikkoja ja uuteen liiketoimintaan tähtääviä miljardiluokan ekosysteemejä. Kilpailua ei ole rajattu tiettyyn teemaan tai teknologia-aiheeseen. Kilpailuun osallistuvien yritysten projektiehdotusten tulee tarjota ratkaisuja merkittäviin tulevaisuuden haasteisiin, joko missioihin tai merkittäviin teknologiahaasteisiin. Niiden on vaikutettava oleellisesti Suomen osaamiseen, kilpailukykyyn ja TKI-panostuksiin.

Haku avoinna: Ensimmäisen vaiheen haku on käynnissä 2.4.-5.9.2024.

Haku on tarkoitettu: Haussa on kaksi luokkaa, veturit  ja haastajat. Vetureita ovat globaalisti toimivat yritykset, jotka pystyvät tekemään erittäin merkittäviä TKI-lisäyksiä Suomessa. Haastajia ovat yritykset, jotka pyrkivät kasvamaan globaaliksi toimijaksi, ratkaisevat pienempää tai fokusoidumpaa haastetta, kehittävät aivan uusia liiketoiminta-avauksia tai vahvistavat Suomessa toimivan yrityksen roolia globaalisti toimivassa konsernissa.

Rahoitus: Yhteensä 60 M€. Veturiyritysten rahoitus enintään 20 M€  ja enintään 50 M€ sen ekosysteemille. Haastajayritysten rahoitus enintään 10 M€ ja sen ekosysteemille 20 M€.

Lisätietoja:

Hakuinfo 9.4.2024

Hakuohje

Business Finlandin hakuilmoitus

 

Tilaa rahoitusuutisten hakuvahdin avulla sinua kiinnostavat uutiset omaan sähköpostiisi: Hakuvahti


Aihetunnisteet: biotalous, rahoitusuutiset, yritykset