Business Finland: Veturiyritysten kumppanuusrahoitushaku yrityksille ja tutkimusorganisaatioille

Uutinen - Julkaistu 27.9.2023

Business Finland on järjestänyt vuodesta 2020 alkaen veturiyritysten haastekilpailuja sekä luomaan uuteen liiketoimintaan tähtääviä miljardiluokan ekosysteemejä Suomessa. Kumppanuusrahoitushaku on tarkoitettu veturiyritysten ekosysteemien tutkimus-, kehitys- ja innovaatiohankkeisiin. Hakuaika on 30.9.2021-30.1.2024  Seuraava hakukierros päättyy 30.1.2024. Sitä seuraavat hakukierrokset päättyvät 30.4.2024 ja 30.8.2024.

Veturiyritys on globaalisti toimiva yritys, joka pystyy tekemään merkittäviä tutkimus-, kehitys- ja innovaatio lisäyksiä Suomessa sekä toimimaan ekosysteemin veturina. Rahoitus on tarkoitettu erityisesti yritysten välisille yhteishankkeille sekä yritysten ja tutkimusorganisaatioiden välisille yhteishankkeille. Rahoitusta voidaan myöntää myös yksittäisille yrityksille tai tutkimusorganisaatioille tai tutkimusorganisaatioiden yhteisille hankkeille. Business Finlandin tavoitteena on lisätä kumppanuusrahoituksella innovaatiotoimintaa ja suomalaisyritysten kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla.

Business Finlandin rahoitus on voinut olla haastajayrityksille enintään 10 miljoonaa euroa ja 20 miljoonaa euroa haastajayrityksen kokoamalle ekosysteemille.

Business Finlandin hakuilmoitus

Tilaa rahoitusuutisten hakuvahdin avulla sinua kiinnostavat uutiset omaan sähköpostiisi: Hakuvahti