Apila Group Oy Ab

Kotipaikka: Helsinki

www.apilagroup.fi

Monipuolinen bio- ja kiertotalouden asiantuntijayritys

Me Apila Groupissa teemme bio- ja kiertotalouden mukaista materiaali- ja tuotekehitystä, tuotannon ja toimitusketjujen vastuullisuuden arviointia ja laadunvarmennusta, konsultointia sekä tutkimusta teollisuudelle.

Erityisvahvuutemme on kemian ja materiaalitieteen asiantuntemus yhdistettynä ympäristöteknologian ja vastuullisuusjohtamisen osaamiseen sekä oma laboratoriomme, jossa viemme uudet materiaali- ja tuoteratkaisut aina pilot-mittakaavaan saakka.

Materiaaliviisaus on osa kaikkea toimintaamme. Tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat tuotteistaa ja kaupallistaa kehittämämme kestävän kehityksen mukaiset kiertotalousratkaisut ja tuottavimmat konseptit suoraan markkinaan. Kokemuksemme projektien hallinnasta takaa sen, että autamme asiakkaamme materiaaliviisaaseen kehitykseen ajallaan ja sovitussa budjetissa.

Yrityksen uutta luova toimintakulttuuri yhdistettynä laajaan asiantuntijaosaamiseen ja kontaktiverkostoon mahdollistavat sen, että meillä tehdään tulevaisuuteen katsovaa työtä aina asiakkaan parhaaksi.

Yhteyshenkilöt biotalousasioissa:

Kirsi Mononen

Kehitysjohtaja

Koulutus: FT Kemia (2004)
Kiertotalousliiketoimintamallit, laatuprosessit, asiakkaiden liiketoimintojen ja yhteistyön kehittäminen kotimaassa ja kansainvälisesti.

kirsi.mononen@apilagroup.fi

Pirjo Rinnepelto

Palvelujohtaja

Koulutus: DI Ympäristötekniikka ja – johtaminen (2010); Insinööri YAMK Ympäristö- ja terveystekniikka (2002)
Materiaaliviisaiden kiertotalousratkaisujen tuotteistaminen, säädöstenmukaisuuden varmistaminen, vastuullisuusviestintä sekä palvelujen kehitys ja liiketoimintojen suunnittelu yhdessä asiakkaiden kanssa Suomessa ja kansainvälisesti.

+358401494251

pirjo.rinnepelto@apilagroup.fi

Yhteystietokortin sisältö on organisaation itse tuottamaa. Tiedot tallennettu viimeksi 14.02.2022.

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, Max. tiedoston koko: 12 MB.
    Lisää kuva

< Takaisin hakemiston etusivulle