EISMEA: Verkkoinfotilaisuus ”Regional Innovation Valleys – calls for proposal” 25.5.2023

Uutinen - Julkaistu 3.5.2023

Euroopan innovaationeuvosto ja pk-yritysasioiden toimeenpanovirasto (EISMEA) järjestää informatiivisen webinaarin alueellisten innovaatiolaaksojen (Regional Innovation Valleys, RIV) hanke-ehdotuksista 25. toukokuuta 2023. Osallistu tähän webinaariin oppiaksesi lisää Interregional Innovation Investments (I3) Instrument -välineestä ja European Innovation Ecosystems -hakuilmoituksista.

Uuden Euroopan innovaatioagendan mukaisesti käynnistetyt RIV-hankkeet pyrkivät hyödyntämään syvätekniikan innovaatioiden potentiaalia eri EU-alueilla ja vastaamaan innovointikyvyn kuilun haasteisiin. Agenda on asettanut kunnianhimoisen tavoitteen tunnistaa jopa 100 aluetta, jotka sitoutuvat parantamaan tutkimus- ja innovaatioinvestointiensa koordinaatiota ja suuntausta alueellisella tasolla ja jotka yhteistyössä kehittävät alueiden välisiä innovaatiohankkeita, mukaan lukien syvätekniikan (Deep Tech*) innovaatiot, jotka liittyvät keskeisiin EU:n painopisteisiin. Tässä yhteydessä Euroopan komissio myöntää yhteensä 170 miljoonaa euroa, joista 100 miljoonaa euroa tulee Horizon Europe -ohjelmasta ja 70 miljoonaa euroa Euroopan aluekehitysrahastosta (ERDF).

Euroopan komissio käynnistää kaksi täydentävää hanke-ehdotusta 17. toukokuuta 2023 I3-instrumentin ja European Innovation Ecosystems (EIE) osalta Horizon Europe -ohjelman alla. Ehdotukset sulkeutuvat 17. lokakuuta 2023 klo 17.00 CET.

Liity mukaan joukkoon ja kuulemaan asiantuntijoita, jotka jakavat tietoa politiikkataustasta ja hankehakuprosessista. Voit lähettää kysymyksiä puhujille Sli.do-alustan kautta käyttämällä tapahtumakoodia #EUInnovationAgenda.

Lisätiedot:

Artikkeli on käännetty ChatGPT:llä, katso alkuperäinen ilmoitus: Englanninkielinen tapahtumasivu

Ilmoittautuminen

Euroopan komission uutinen: Call for expression of interest for Regional Innovation Valleys is now open

*) Deep tech tarkoittaa teknologiaa, joka perustuu tieteelliseen ja tekniseen osaamiseen ja tuottaa innovaatioita, jotka ovat merkittäviä ja radikaaleja parannuksia olemassa oleviin teknologioihin verrattuna. Tällaiset teknologiat ovat yleensä monimutkaisia ja edellyttävät huomattavaa tutkimus- ja kehityspanostusta sekä erityisosaamista. Esimerkkejä deep tech -aloista ovat esimerkiksi tekoäly, kvanttilaskenta, bioteknologia, nanoteknologia ja robotiikka.

Tilaa rahoitusuutisten hakuvahdin avulla sinua kiinnostavat uutiset omaan sähköpostiisi: Hakuvahti