EUTI kouluttaa 12.4. – Miksi ja miten Horisonttiin

Uutinen - Julkaistu 23.3.2022

Webinaari 12.4.2022 klo 13 – 14.

Miten Horisontti Eurooppa -ohjelma toimii ja miksi juuri sinun yrityksesi kannattaa kiinnostua? Jos et tunne ohjelmaa etkä tiedä, mitä mahdollisuuksia se voisi sinulle tarjota, tule mukaan webinaariin. Tilaisuudessa avataan ohjelmaan osallistumisen pääperiaatteita, rahoituksen hakuprosessia ja arviointikriteerejä. Unohtamatta työkaluja ja parhaita vinkkejämme verkottumiseen.

Horisontti Eurooppa -ohjelma on EU:n kaikkien aikojen suurin TKI-panostus Euroopassa. EU rahoittaa yritysten tuotekehitystä, innovaatioiden skaalausta ja kansainvälistä kasvua. Suurin osa rahoituksesta myönnetään eurooppalaisena yhteistyönä toteutettaville projekteille. Mukaan lähtö on iso strateginen päätös, vaatii resursseja ja myös yhteistyökumppanit on valittava tarkkaan. Mutta muista – kilpailijasi ovat jo siellä!

Menestyminen rahoitushauissa vaatii huolellista valmistautumista ja tähän sinulle antavat eväitä Business Finlandin EUTI-toimiston asiantuntijat Kaisa Ainala ja Sari Federley.

Koulutus on kaikille avoin, ja se on suomenkielinen. Esityksistä tulee tallenteet myöhempää perehtymistä ja kertaamista varten.

Ilmoittautuminen: Business Finland