Fast Track Bio Kasvupolku hakee kasvuhaluisia yrityksiä

Uutinen - Julkaistu 7.8.2015

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Se on kansanliike, joka tuo kasvun kaikkien ulottuville. Se valjastaa maan parhaat asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia – maksutta.

FAST TRACK BIO KASVUPOLKU hakee kasvuhaluisia pk-yrityksiä ja isojen yritysten tiimejä, jotka haluavat rakentaa kansainvälistä kasvua biotalouden innovaatioille, ideoille ja liiketoimintamalleille. Mukaan ovat tervetulleita myös kaikki nykyistä liiketoimintamalliaan terästävät yritykset ja alkavat yritykset. Kasvupolulle valitaan koko Suomesta 15 yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta sparrausta biotalouden alan ja yrityselämän asiantuntijoilta. Nämä kokeneet myllärit auttavat yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja.

Osallistuvat yritykset voivat toimia metsän lisäksi esimerkiksi uusiutuvan energian, elintarviketuotannon, ICT-, puurakentamisen tai bioteknologian aloilla. Parhaimmillaan biotalouden uudet avaukset yhdistävät eri toimialojen vahvuuksia.

Tervetuloa sytyttämään kasvun kipinäsi Starttiin Vaasassa tai Helsingissä tai hae suoraan sparrauskilpailuun. Lisää tietoa ja ohjeet: www.kasvuopen.fi/kasvupolut/fast-track-bio

HAKU ON AUKI 18.9.2015 ASTI.

Katso myös Biotalouspolku-esite (pdf)

Lisätietoa: kasvuopen.fi tai terttu.kinnunen@tiedepuisto.fi, puh. 050 339 4992

7.8.2015 Joensuu Science Park Ltd.


Aihetunnisteet: biotalous, kilpailu, tapahtuma