Kutsu biotalouden business-tapaamiseen Ranskaan 19.-20.5.2015

Uutinen - Julkaistu 20.4.2015

logo_sinal[1]

Suomalaiset biotalousyritykset on kutsuttu kunniavieraiksi ranskalaiseen biotalouden ammattilaisille järjestettävään SINAL business-tapaamiseen Châlons-en-Champagnessa  19.-20.5. 2015.

Ranskalaiset järjestävät suomalaisyrityksille business-tapaamisia ilmoittautumisen yhteydessä täytettävän profiilin perusteella. Ohjelmassa on myös erilaisia seminaareja ja keskusteluja biotalouteen liittyen.

Suurlähettiläs Risto Piipponen tulee suomalaisryhmän mukaan ja suurlähetystö hoitaa yhteiskuljetukset lentokentältä tapahtumapaikalle ja takaisin.

Ranskalaiset isännät haluavat tehdä tapahtumasta suomalaisille osallistujille mahdollisimman kiinnostavan.  Luvassa on myös yrityskäyntejä ja tutustuminen Pomaclen kuuluisaan biojalostamoon.  Suomalaiset saavat halutessaan tapahtumaan oman esittelypöydän.  Yrityksiltä ei kuitenkaan odoteta varsinaisen messuosaston kokoamista.

SINAL-tapahtumasta kiinnostuneita yrityksiä pyydetään ottamaan yhteyttä maa- ja metsätalousministeriössä Anne Vehviläiseen anne.vehvilainen@mmm.fi viimeistään  tiistaina 28.4.  

Tapahtuman verkkosivut

Kutsun liitteet:

Tapahtuman esite (pdf)

Package Finlande (pdf)

Osanottajaluettelo 2014 (pdf)

Contractor registration (Word-tiedosto)

Finland Supplier order form (Word-tiedosto)

 


Aihetunnisteet: tapahtuma