Luonnosta liiketoimintaa – ilmoittaudu mukaan 48h Idealeipomoleirille

Uutinen - Julkaistu 17.2.2016

kuva_mainos


Onko sinulla loistava idea? Mietitkö, miten jalostaa siitä toimiva tuote, palvelu tai liiketoimintamalli? Tarvitsetko apua päästäksesi eteenpäin? Siinä tapauksessa Idealeipomo voi auttaa – kerro ideasi meille luottamuksellisesti.

BiolaaksoII –hanke järjestää Kokkolassa 12.-14.4.2016 Idealeipomon, jonka tavoitteena vauhdittaa uuden yritystoiminnan syntymistä biotalouteen:

• Helmikuussa toteutetaan kaikille avoin ideahaku ja kuka tahansa saa tarjota ideaansa jalostettavaksi. Idean tarjoaminen on luottamuksellista ja idean keksijä omistaa kaikki oikeudet ideaan.

• Avoimen ideahaun jälkeen parhaat ideat valikoituvat Idealeipomo-leirille, joka kestää 48 tuntia ja se järjestetään Villa Elbassa.

• Leirillä on mukana biotalousasiantuntijoita tukemassa ideoiden jalostamista. Innovointiin osallistuvat myös markkinoinnin, rahoitusalan, sopimus- ja immateriaalioikeuden, liiketoimintaosaamisen ja teollisen muotoilun ammattilaiset.

Keski-Pohjanmaan kemian ja biotalouden osaamiskeskittymä on toimiva esimerkki elinkeinoelämän, tutkimuksen, innovaatiotoiminnan ja koulutuksen keskittymästä, joka luo erinomaiset puitteet uusiin innovaatioihin perustuvalle teollisuudelle. Alueella on ainutlaatuinen osaamisprofiili epäorgaanisen kemian ja biotalouden rajapinnassa. Toiminnan ytimessä ovat luonnonvarojen ja kestävien prosessien kemian tutkimus sekä jalostustoiminta.

Hakuilmoitus

Lisätietoa:
Projektipäällikkö Tiina Ylä-Kero, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
tiina.yla-kero@chydenius.fi, p: 040-6695151

Lisätietoja Biolaaksosta: www.biolaakso.fi

logot_mainos

 

 

 

 

 

Julkaistu 17.2.2016


Aihetunnisteet: tapahtuma