Making of Tomorrow näyttää tien tulevaisuuden biotalouteen

Blogi - Julkaistu 31.3.2017

31.3.2017

VTT nostaa ääntä biotalouden alueella laajalla Making of Tomorrow -kampanjalla. Kampanjan avulla haluamme kertoa, millaisia mahdollisuuksia tulevaisuuden biotalous avaa yrityksille, ja miten voimme auttaa kumppaneitamme ja samalla koko Suomea menestymään. Sananmukaisesti haemme vastausta kysymykseen, miten parempi huominen tehdään.

Lisääntyvän väestönkasvun ja ympäristöuhkien vuoksi joudumme yhteiskuntana miettimään uudenlaisia ratkaisuja energian, elintarvikkeiden sekä materiaalien ja kemikaalien tuottamiseen. Nykyinen yhteiskuntamme perustuu fossiilisten luonnonvarojen hyödyntämiseen. Tulevaisuuden ratkaisuissa käytämme enenevässä määrin uusiutuvia luonnonvaroja sekä kierrätämme materiaaleja.

VTT:llä on valtavasti osaamista luonnonvarojen kestävään hyödyntämiseen, ja kampanjan avulla haluamme tuoda esiin paitsi osaamistamme, myös ihmisiä asiantuntemuksen takana. Kun etsit biotalouden huippuosaajaa tilaisuutesi avainpuhujaksi, ota meihin yhteyttä.

Making of Tomorrow -kampanja tulee näkymään laajalti eritoten digitaalisissa kanavissa. Kampanjan sisällöissä hyödynnetään tarinallisuutta ja yhdessä tekemistä. Biotalouden teemojen ympärille luodaan erilaisia sisältöjä ja jakelukanavia, kuten videoita, artikkeleja, Facebook-ryhmiä ja uutiskirjeitä.

Mies näyttää kaupassa lapselle paperipakkausta, teksti: we must look after nature and so we need to use bio-based packaging. Tulevaisuuden biotaloutta esitellään muun muassa videoilla, jotka sijoittuvat arkisiin ympäristöihin – kauppaan, keittiöön tai automatkalle. Biotalous näyttäytyy näissä esimerkiksi älykkäinä pakkauksina, komposiittimateriaaleina ja bioreaktorissa tuotettuna ruokana.

Kampanjan sisällöt on suunnattu erityisesti yrityksille ja päättäjille, mutta myös suurelle yleisölle. Tutustu biotalouden maailmaan vastikään avatulla internet-sivustolla makingoftomorrow.vtt.fi. Kansainvälisen kampanjan kielenä on englanti.

Vuoden mittaan järjestetään myös webinaareja ja seminaareja, joissa jatketaan keskustelua biotalouden näkymistä.

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla biotalouden murroksesta tänään ja huomenna. Voit myös osallistua kilpailuun, jossa voit voittaa VTT:n huippuosaajan käyttöösi yhdeksi päiväksi.

Tervetuloa mukaan rakentamaan kanssamme huomisen biotaloutta!

Tutustu kampanjaan:

Making of Tomorrow -sivusto
Making of Tomorrow -videokoosteet biotalous.fi -sivustolla.
VTTBioeconomy -uutiset Facebookissa ja Twitterissä

 

Kirjoittaja Matias Nyholm toimii markkinointipäällikkönä Teknologian tutkimuskeskus VTT:llä.
Yhteydenotot: matias.nyholm(@)vtt.fi

 


Aihetunnisteet: biotalous, blogi, Making of Tomorrow

Lue seuraava artikkeli: Metsäluonnon monimuotoisuuden turvaaminen on tiedettä ja t... »