Pohjoismainen biotalous esille – ministerineuvosto kerää parhaat esimerkit yksiin kansiin

Uutinen - Julkaistu 11.8.2016

norden_logo

Pohjoismainen ministerineuvosto ja Pohjoismainen biotalouspaneeli ovat keräämässä luetteloa pohjoismaisen biotalouden parhaista esimerkeistä.  Tavoitteena on esitellä innovaatioita, jotka parantavat kilpailukykyä, luovat työpaikkoja resurssiviisaasti ja kestävästi. Siitä syystä luetteloon valitaan esimerkkejä, jotka edistävät kestävää kulutusta ja tuotantoa.

Jos organisaatiollasi on sellaista biotalouteen liittyvää toimintaa, joka mielestäsi ansaitsisi tulla esitellyksi, ole hyvä ja täytä alla oleva englanninkielinen lomake.  Luettelo julkaistaan loppuvuodesta 2016 suuressa sidosryhmätapahtumassa ja sitä levitetään laajasti pohjoismaissa ja sen ulkopuolella. Luettelon sisällöstä päättää Pohjoismainen biotalouspaneeli. Pääsääntöisesti kaikki esimerkit otetaan mukaan ja kymmenkunta casea nostetaan näkyvämmin esille.

Esittelylomakkeen kaikkia kohtia ei tarvitse täyttää, ainoastaan ne, jotka luontevasti sopivat. Lomake tulee lähettää sähköisesti ennen 5. syyskuuta 2016 osoitteeseen livbel@norden.org ja tiedoksi liisa.saarenmaa@mmm.fi.

Esittelylomake Best Nordic Bioeconomy Cases (Word-dokumentti).

Jos et saa ladattua tiedostoa, pyydä sitä sähköpostitse osoitteesta toimitus@biotalous.fi

Lisätietoja:  Pohjoismaisen biotalouspaneelin jäsen Liisa Saarenmaa liisa.saarenmaa@mmm.fi

 

Päivitetty 24.8.2016.