Suomen paras ruokamatkailutuote -kilpailu

Uutinen - Julkaistu 27.1.2017

Kilpailu on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa

Suomen paras ruokamatkailutuote -kilpailu

Kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haetaan yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat innovatiivisia ruokamatkailun edelläkävijöitä ja tarjoavat matkailijoille ruokaan liittyviä elämyksiä. Kilpailun tavoitteena on vahvistaa elämyksellisen ruokamatkailun tuotteistamista ja etsiä ruokamatkailun kärkituotteita.

Kilpailuun voi osallistua 20.1.-31.3.2017 välisenä aikana osoitteessa www.hungryforfinland.fi/ruokamatkailukilpailu. Sivustolla voi myös ehdottaa ruokamatkailuun liittyvää tahoa osallistumaan kilpailuun.

Ruokamatkailukilpailun voittaja palkitaan 3 000 euron ruokamatkailutuotteen kehittämisrahalla. Voittajista tehdään video. Kilpailun voittaja ja finalistit saavat markkinoinnillista näkyvyyttä sekä mahdollisuuden osallistua yhteiseen sparrauspäivään Helsingissä. Yritykset saavat markkinoinnillisen valttikortin ja mahdollisuuden verkostoitua sekä oppia parhaita käytänteitä muilta.

Kilpailun toteuttajia ovat maa- ja metsätalousministeriö, Visit Finland (Finpro) ja MTK. Kilpailua koordinoi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Hungry for Finland – Kansallinen ruokamatkailukilpailu on Suomi 100 ohjelmassa >>

Ruokamatkailukilpailun arviointiryhmä:

  • Kirsi Viljanen, lähiruokaohjelman koordinaattori, maa- ja metsätalousministeriö,
  • Terhi Hook, kehittämispäällikkö, Visit Finland (Finpro),
  • Anni-Mari Syväniemi, ruokakulttuuriasiamies, MTK
  • Mariaana Nelimarkka, freelance – ruokatoimittaja
  • Sami Rekola, keittiömestariohjelma, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tästä pääset täyttämään kilpailulomakkeen >>

Voit ilmiantaa mielestäsi Suomen parhaan ruokamatkailutuotteen. Otamme yritykseen yhteyttä ja kannustamme osallistumaan kilpailuun. Vastaajien kesken arvomme kaksi Hanna Hurtan Sesonkireseptit -kirjaa. Ilmianna tästä >>

Lisätietoja kilpailusta

Kristiina Havas, kristiina.havas(at)haaga-helia.fi, puh. 0500 688332

Hungry for Finland – Kansallinen ruokamatkailukilpailu 2017 video:

Yhteistyössä:


Aihetunnisteet: kilpailu, ruokamatkailu, tuotekehitys