Roberts Berrie tarjoaa päivän marjat tasalaatuisina ympäri vuoden

Nainen juo Roberts Berrie -juomaa.

Case - Julkaistu 18.12.2018

Suomalainen marjainnovaatio Roberts Berrie sisältää valtavan määrän kokonaisia pohjoisen alueen marjoja juotavassa muodossa. Tuote vastaa maailman neljään suurimpaan ruoka-alan trendiin: terveellinen, hyvänmakuinen, helppokäyttöinen ja luonnonmukainen.

Kotimaisten huoneenlämmössä säilyvien Roberts Berrie -tuotteiden ansiosta koko perhe voi nauttia marjakaudesta helposti ympäri vuoden missä ja milloin vain. Ne sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi yritysten henkilökunnan välipalaksi sekä kokoustarjoilukäyttöön.

Marjan kuorten ja siementen ravintoaineet mukana

Marjojen lisääminen päivittäiseen ruokavalioon voi olla yksi tapa lisätä mieltä piristäviä makuelämyksiä sekä terveyttä ja hyvinvointia arkipäiväämme. Ravitsemussuosituksissa korostetaan marjojen käytön tärkeyttä, koska niistä saadaan monipuolisesti ja tiiviissä muodossa kuitua, vitamiineja, kivennäisaineita sekä erilaisia polyfenoleja. Marjojen monet ravintoaineet ja polyfenolit sijaitsevat kuorissa ja siemenissä. Siksi välipaloina kannattaa suosia kokonaisia marjoja ja kokomarjavalmisteita mehujen sijaan.

Robertsilla on panostettu marjojen terveysvaikutusten tuntemiseen ja niiden hyödyntämiseen tuotteissa. Robertsin tieteellisenä marjatutkimuksen asiantuntijana toimivan Sari Häkkisen väitöskirja suomalaisten marjojen flavonoidi- ja fenolihapposisällöstä valmistui jo vuonna 2000. Tämän ja myöhemmin tehtyjen tutkimuksien mukaan eri marjat sisältävät paljon erityyppisiä kasvikunnan polyfenoliryhmiä eli kasvien omia luonnollisia suojaavia yhdisteitä. Eri marjoilla onkin omat yksilölliset vahvuutensa ja terveysvaikutuksensa. Viime vuosina marjojen ja niiden sisältämien polyfenolien hyödyllisistä terveysvaikutuksista myös ihmiselle on saatu paljon näyttöä niin Suomessa kuin maailmalla tehdyissä tieteellisissä tutkimuksissa. Näitä tutkimuksia ja viitteitä on löydettävissä kattavasti Robertsin sivuilla.

Marjat pohjoisesta, valmistus Turussa ja markkinat maailmalla

Roberts Berrie -tuotteita aseteltuna lumelle.Roberts Berrie -sarja sisältää monipuolisesti pohjoisen marjoja. Valmistuksessa suositaan kotimaisia marjoja, mutta kotimaisuusaste vaihtelee satokausien mukaan. Marjat tulevat pohjoiselta kasvualueelta Suomesta, Ruotsista, Virosta tai Suomen rajan lähettyviltä Luoteis-Venäjältä. Näillä alueilla luonnonmarjat ovat ravintoarvoiltaan identtisiä. Päivän Supermarjat-tuoteryhmään kuuluu viisi eri makua. Berrie Tehomarjat -tuotteissa marjojen hyvät ominaisuudet yhdistyvät hyvinvointia lisääviin kuitu- ja proteiinilisiin.

Roberts on yli satavuotias suomalainen perheyritys. Roberts Berrie-tuotteiden lisäksi se valmistaa ruoka-alan ammattilaisten käyttöön sekä vähittäiskaupalle korkealaatuisia hilloja, marmeladeja ja täytteitä. Kaikki tuotteet valmistetaan Robertsin Turun tehtaalla.

Marjatuotteillaan Roberts Berrie vastaa maailman neljään suurimpaan ruoka-alan trendiin: terveellinen, hyvänmakuinen, helppokäyttöinen ja luonnonmukainen. Roberts Berrie -tuotteiden osuvuudesta alan trendeihin kertoo Robertsin saamat useat kasvainväliset innovaatiomaininnat. Tällä hetkellä Roberts vie tuotteitaan Kiinaan ja Etelä-Koreaan.

Lisätietoja www.robertsberrie.fi

 

Yhteydenotot:
Mikko Roberts, toimitusjohtaja, mikko.roberts@roberts.fi, +358 400 630 227
Siv Böhling, myynti- ja markkinointipäällikkö, siv.bohling@roberts.fi, +358 50 355 4597


Lue seuraava artikkeli: Cobiolube on öljytön ympäristöystävällinen voiteluaine »