Sääntelystä biotalouden edistäjä -seminaari 4.2.2015

Uutinen - Julkaistu 15.1.2015

Kutsu Sääntelystä biotalouden edistäjä -seminaariin 4.2.2015  klo 9:00-12:30.

Ympäristötiedon foorumi ja ympäristöministeriö järjestävät yhdessä Niukat resurssit viisaasti käyttöön – sääntelystä biotalouden edistäjä -hankkeen kanssa seminaarin, jonka tavoitteena on pohtia sääntelyn nykytilaa ja tulevaisuutta Suomessa erityisesti biotalouden kannalta. Seminaarissa esitellään lyhyesti Niukat resurssit viisaasti käyttöön -hanke, jossa selvitetään biotalouden sääntelyn pullonkauloja ja etsitään niille ratkaisuehdotuksia. Seminaarin kohderyhmänä on tutkijayhteisö, päättäjät, virkamiehet ja elinkeinoelämän edustajat. Seminaarissa käsitellään erilaista ympäristösääntelyä, joka edistää tai ehkäisee bioenergian tuotantoa ja käyttöä. Tilaisuus toimii keskustelufoorumina tutkijoiden, teollisuuden edustajien, kansalaisjärjestöjen, viranomaistahojen ja poliittisten päättäjien välillä. Teemaa lähestytään niin ilmasto- ja energiaoikeuden kuin ympäristönsuojelu- ja kemikaalisääntelynkin näkökulmasta.

Tilaisuuden puhujina on muun muassa kolme biotalouden eri osa-alueisiin erikoistunutta professoria, lupaviranomaisen sekä toiminnanharjoittajan edustajat. Tilaisuuden avaa ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Katso tilaisuuden ohjelma tästä .

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 28.1. mennessä!

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa oma paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lea.hirvonen@linnunmaa.fi.

Mainitsethan varauksen yhteydessä mahdolliset muut osallistujat sekä erikoisruokavaliot.

Paikka: Säätytalo, Sali 15, Snellmaninkatu 9-11, Helsinki
Tervetuloa!


Aihetunnisteet: lainsäädäntö, tapahtuma, vnkbio